belo korito 52 litara
belo korito 52 litara
belo korito 52 litara

Bela Lodna

52 litara

Izrađena od polietilena visoke gustine koji garantuje odlične osobine na izrazito niskih i jako visokim temperaturama. Lodna ne puca. Rok trajanja neograničen.


Dimenzije: 75 x 45 x 23 (cm)
Boja: Bela

Predstavljamo vam naš vodeći proizvod - belu lodnu, pažljivo izrađenu za zahtevne potrebe mesne, prehrambene, građevinske i agro industrije. Ovo nije samo korito; to je dokaz o izdržljivosti, praktičnosti i lakim rešenjem za skladištenje.

Bela lodna je napravljena od visokokvalitetnog polietilena visoke gustine, posebne vrste plastike poznate po izvanrednoj čvrstoći. Gotovo je neuništiva, obećavajući dugotrajni životni vek čak i u najizazovnijim uslovima. Ovo korito održava svoju celovitost bez pucanja, deformacije ili topljenja, bez obzira u kojim uslovima se skladišti. Njegova snažna struktura znači da se možete osloniti na njega da izdrži teške terete bez popuštanja pod pritiskom.

Jedna od ključnih karakteristika naše bele lodne je njena veličina. Sa litražom od 52 litara, pruža dovoljno prostora za sve vaše potrebe u mesnoj, prehrambenoj, građevinskoj i agro industriji. Bilo da ga koristite za teške materijale ili skladištite velike količine mesa, ovo korito može da se nosi sa svim tim. Uprkos svojoj velikoj zapremini, zadržava kompaktno prisustvo zahvaljujući inovativnom dizajnu koji omogućava jednostavno gomilanje. Kada se ne koriste, jednostavno ih složite jedno u drugo da biste sačuvali prostor za skladištenje.

Izvan svoje praktičnosti, bela lodna se ističe svojom svestranošću. Iako je specifično dizajniran za mesnu i prehrambenu industriju, prilagodljiv je raznim drugim aplikacijama. Upotrebite ga u poljoprivredi za hranjenje stoke, u građevinarstvu za mešanje materijala, ili čak u maloprodaji za izlaganje proizvoda; mogućnosti su beskrajne.

Bela boja lodne je više od estetskog izbora. Povećava vidljivost, osiguravajući da možete brzo pregledati čistoću, dok istovremeno dodaje dodir profesionalizma vašem radnom prostoru.

Sa belom lodnom ne kupujete samo korito, već investirate u pouzdan alat koji će unaprediti vaše operacije. Njegova jedinstvena kombinacija izdržljivosti, svestranosti i promišljenog dizajna čini ga neuporedivim izborom u svojoj kategoriji. Iskusite razliku naših lodni danas - jer kada je u pitanju kvalitet, verujemo u pružanje samo najboljeg.

Related products

product

Wooden radio

$29.00
product

Wooden radio

$29.00
product

Wooden radio

$29.00
product

Wooden radio

$29.00