product
product
product
product

Saksija

3/9.5/12/15/18.5/25 litara

Izrađena od polietilena visoke gustine koji garantuje odlične osobine na izrazito niskim i jako visokim temperaturama. Saksija ne puca.


Naša plastična saksija je savršen izbor za sve vaše potrebe pri uzgajanju različitih vrsta četinara i biljaka. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni baštovan, ova saksija će vam pružiti optimalne uslove za uspešan uzgoj vašeg omiljenog zelenila.

Izrađena od visokokvalitetnog plastike, ova saksija je izdržljiva i otporna na habanje, što je važno za dugotrajnu upotrebu. Njena prostrana unutrašnjost pruža dovoljno prostora za razvoj snažnog korenovog sistema biljaka, što je ključno za njihov zdrav i bujan rast.

Saksija je posebno dizajnirana sa rupama na dnu kako bi obezbedila pravilnu drenažu. To sprečava zadržavanje viška vode u saksiji, čime se smanjuje rizik od prekomernog zalivanja i truljenja korena biljaka. Ova funkcija osigurava da vaše biljke imaju optimalne uslove za rast, jer omogućava protok vode i vazduha u saksiji.

Još jedna prednost ove saksije je njena laka prenosivost. Bez obzira koliko je saksija napunjena zemljom i biljkama, možete je lako premestiti na željeno mesto u vašem vrtu ili prostoru zahvaljujući njenom ergonomskom dizajnu.

Ova plastična saksija je idealna za gajenje raznih vrsta četinara, kao i drugih biljaka koje zahtevaju dobru drenažu i prostor za rast korena. Bez obzira da li se bavite uzgojem biljaka u zatvorenom prostoru, na terasi ili u bašti, ova saksija će vam pomoći da vaše biljke rastu snažno i zdravo.

Veličina Dimenzije Pakovanje
3 litara Ø 16cm, ↕ 16cm 8000 kom. po paleti
9.5 litara Ø 24cm, ↕ 24cm 2000 kom. po paleti
12 litara Ø 26cm, ↕ 26cm 1700 kom. po paleti
15 litara Ø 28cm, ↕ 28cm 1750 kom. po paleti
18.5 litara Ø 30cm, ↕ 30cm 1400 kom. po paleti
25 litara Ø 33cm, ↕ 33cm 840 kom. po paleti